Midlertidig korona-stengt

På grunn av nye regler for smittevern i regionen stenger nå de fleste kultur- og fritidstilbudene i Rælingen ned for en periode.

Det er midlertidig forbud mot innendørs arrangementer og aktiviteter. Unntaket er ordinære fritidsaktiviteter for barn og unge (til og med 19 år), samt biblioteket. 

Alle arrangementer som var planlagt fremover er avlyst, offentlig bad holder stengt, og det samme gjør Trivselssenteret. Fritidsaktiviteter for voksne, som korps, kor, trening og medlemsmøter er ikke tillatt. Vi vet foreløpig ikke hvor lenge disse tiltakene vil gjelde, men informasjon legges fortløpende ut på Rælingen kommunes hjemmesider. Der vil du også kunne lese den nye forskriften i sin helhet så snart denne er klar. I tillegg til restriksjoner på kultur- og fritidsfeltet er det også en del andre nye regler som det er lurt å sette seg inn i!

Det er flere arrangører som etter hvert håper å kunne tilby noen digitale arrangementer, så følg med på iRælingen, og følg oss gjerne på Facebook! Kanskje blir det mulighet for en digital julekonsert etter hvert. I mellomtiden; pass på hverandre, hold avstand og vask de henda!

Publisert
30. april 2021
Skrevet av
ADMIN iRælingen