Kulturuka 2022

Første uka i september er det igjen klart for Kulturuka i Rælingen! Lag og foreninger som har gått på sparebluss i to år gleder seg veldig til å ta med innbyggerne på aktiviteter og opplevelser i nærmiljøet. 

Kulturuka er en festival der særlig kommunens foreninger, men også andre arrangører, går sammen og lager en aktivitetsfestival for hele familien. Fokus er på folkehelse og friluftsliv, men du finner alle typer arrangementer i programmet - fra afternoon tea på bygdetunet til båltur ved Åmotdammen. Det blir konserter, loppemarked, utstilling, badedisco, forfattermøter, turer, og til og med mulighet for å prøve seg som speider. De fleste aktivitetene er gratis. Vi håper alle finner noe som frister!

Programmet for Kulturuka får du i postkassa i løpet av august hvis du bor i Rælingen. Du kan også finne alle arrangementene her på nettsiden, eller på Facebook-siden iRælingen. I år kommer det trykte programmet i et større magasin, sammen med arrangementskalender for resten av høsten, og masse spennende lesestoff om ting som skjer i kommunen. 

NB: Vi gjør oppmerksom på at enkelte arrangementer som vises som "gratis" i kalenderen på forsiden, kan ha billettsalg i døra. Dette er et teknisk problem vi dessverre ikke får gjort noe med.  De arrangementene det gjelder vil ha informasjon om dette i omtalen, så klikk deg inn på de arrangementene du er interessert i for å se mer. 

 

 

Publisert
26. august 2022
Skrevet av