Billettsalg midlertidig stengt

På grunn av innstramming i smittevernbestemmelsene i Rælingen er salget av billetter til Marikollen kultursal midlertidig stengt fra fredag 30. oktober kl. 14.15.

Det økte smittepresset i regionen gjør at Rælingen kommune velger å stramme inn litt på enkelte områder. Dette gjør blant annet at vi nå må ha to seter mellom hver husstand i kultursalen, og ikke bare ett slik det har vært en stund. Dette gjelder også arrangementer der billettsalget allerede er i gang. Vi jobber derfor med å justere seteplasseringen for alle solgte billetter slik at avstanden blir riktig. Mens dette arbeidet pågår må billettsalget dessverre stenges for å unngå feil. 

Publikummere som blir berørt av justeringene vil motta ny billett på e-post. Det ser heldigvis ut som vi klarer å gjennomføre dette uten å gjøre store endringer på allerede kjøpte plasser. De fleste vil få plass på den raden de har bestilt, mens noen få må flyttes en rad eller to. Vi beklager de ulempene dette eventuelt måtte medføre for publikum. 

Billettsalget vil bli gjenåpnet fortløpende etter hvert som justeringen av hvert enkelt arrangement er ferdig - og senest mandag 2. november.

Publisert
30. april 2021
Skrevet av
ADMIN iRælingen