Vinn eller forsvinn!

Kulturskolens musikalkor inviterer til musikalen av Helle-Ingunn Aaneland og Frode Skålevik som handler om en Idolkonkurranse og vennskap satt på prøve.

En lokal tv-kanal gjør alt for å vinne seere. Da er det kanskje ikke så viktig at det bare er de mest talentfulle som går videre, eller…? Hva gjør dommerne når tv-direktøren vil ha opp seertallene, koste hva det koste vil? Hva gjør vennene når ei jente de er glad i, blir brukt som agn for å få flere seere? Skal de droppe hele Idol? Men hva med de som har et brennende ønske om å bli et idol?

RULLESTOLPLASSER

For å reservere rullestolplass, vennligst kontakt Marikollen kultursal på e-post kultur@ralingen.kommune.no. Rullestolbillettene hentes og betales i billettluka før forestillingen. Billettsalget åpner 45 minutter før forestillingens start. Uavhentede reservasjoner vil bli slettet 5 minutter før forestillingens start. Det er to rullestolplasser i Marikollen kultursal. Hver av dem har inntil to plasser tilgjengelig for ledsagere/følge. Disse må også reserveres sammen med rullestolplassen og betales ved avhenting. Er det flere personer i følget, må disse kjøpe billett på ordinær måte (eBillett.no). Vi kan dessverre ikke garantere at de får plasser i nærheten av rullestolområdet, det vil avhenge av hva som er ledig på kjøpstidspunktet.

_
_
_