UTSATT: Live

Forestillingene må dessverre utsettes på grunn av restriksjoner for å begrense spredningen av Korona-viruset. Vi kommer tilbake med informasjon om nye datoer så fort som mulig. Kjøpte billetter vil bli refundert.

27.mars 2020 er det urpremiere på "Live" i Marikollen kultursal. Espen Klæboe har skrevet et nytt manus som vil treffe publikum rett i hjertet.

13 år gamle Live er en sprudlende og livsglad jente med mange drømmer og ønsker for fremtiden. Hun har skrevet de ned på en såkalt «Bucket list». Livet snus opp ned da hun en dag får diagnosen leukemi. For henne handler det nå om å rekke å gjøre mest mulig på denne listen. 

Samtidig i en parallell verden foregår en kamp om å beskytte Dronningen fra onde, sure overproduserte hvite soldater.

Overskuddet for denne produskjonen går til Kreftforeningen.

Det vil være en pause på 20 minutter med åpen café. Forestillingen varer i 2 timer inkl. pause. Forestillingen passer for alle over 8 år.

 

RULLESTOLPLASSER

For å reservere rullestolplass, vennligst kontakt Marikollen kultursal på e-post kultur@ralingen.kommune.no. Rullestolbillettene hentes og betales i billettluka før forestillingen. Billettsalget åpner 45 minutter før forestillingens start. Uavhentede reservasjoner vil bli slettet 5 minutter før forestillingens start. Det er to rullestolplasser i Marikollen kultursal. Hver av dem har inntil to plasser tilgjengelig for ledsagere/følge. Disse må også reserveres sammen med rullestolplassen og betales ved avhenting. Er det flere personer i følget, må disse kjøpe billett på ordinær måte (eBillett.no). Vi kan dessverre ikke garantere at de får plasser i nærheten av rullestolområdet, det vil avhenge av hva som er ledig på kjøpstidspunktet.

_
_
_