Rælingen konsertensemble

Rælingen Konsertensemble spiller klassisk musikk under ledelse av dirigent Gjermund Bjørklund, som denne kvelden også vil traktere orgelet.

En konsert i "Dugnadskonsertserien". Rælingen konsertensemble er en blåsegruppe bestående av ulike treblås- og messinginstrumenter. De deltar på ulike prosjekter i regionen, og har gjort alt fra operaforestilling på Sentralen i Oslo til julekonsert i Skedsmo kirke.

Denne kvelden blir det bl.a. musikk av Mozart, Grieg og Saint-Saëns, samt solistinnslag med et instrument du garantert ikke har hørt spille solo før! Med seg som gjester har de klarinettkvartetten Quartetto Mozzafiato. Salg av kveldsmat etter konserten.

Billettsalg i døra. Pris kr. 200/100 (Vipps eller kontant). 

Sommeren 2020 kommer et fantastisk instrument til bygda vår! Det er et kirkeorgel som skal settes opp i Øvre Rælingen kirke. Byggingen av orgelet startet sommeren 2019, og bygges denne vinteren ferdig på Schumacher orgelbyggeri i Belgia. Deretter plukkes det fra hverandre, fraktes hit og settes sammen igjen bit for bit. I denne forbindelse arrangerer kirken en serie dugnadskonserter til inntekt for det nye orgelet. Mange aktører fra kulturlivet i Rælingen har stilt velvillig opp, noe vi er svært takknemlig for! Denne våren arrangerer vi dugnadskonsert nummer 6 og 7 i rekken.

_
_
_