Highschool Musical

En musikal om vennskap og kjærlighet, om å følge sine drømmer, om ikke å sette folk i bås, men å akseptere alle som de er.

Vi møter de kjente og kjære personene fra filmen: Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Chad, Taylor og alle de andre fra East High School. Musikalen er spekket med kule dansenummer og kjente sanger som «Bop to the top», «Get’cha head in the game» og «We’re all in this together». Velkommen til en sprudlende og flott forestilling med Rælingen kulturskolens musikalensemble!

RULLESTOLPLASSER

For å reservere rullestolplass, vennligst kontakt Marikollen kultursal på e-post kultur@ralingen.kommune.no. Rullestolbillettene hentes og betales i billettluka før forestillingen. Billettsalget åpner 45 minutter før forestillingens start. Uavhentede reservasjoner vil bli slettet 5 minutter før forestillingens start. Det er to rullestolplasser i Marikollen kultursal. Hver av dem har inntil to plasser tilgjengelig for ledsagere/følge. Disse må også reserveres sammen med rullestolplassen og betales ved avhenting. Er det flere personer i følget, må disse kjøpe billett på ordinær måte (eBillett.no). Vi kan dessverre ikke garantere at de får plasser i nærheten av rullestolområdet, det vil avhenge av hva som er ledig på kjøpstidspunktet.

Billetter til Highschool Musical

  1. Man 20. apr kl 18:00 220/100 kr   Marikollen kultursal Musikk Kjøp
  2. Tir 21. apr kl 18:00 220/100 kr   Marikollen kultursal Musikk Kjøp
  3. Fre 24. apr kl 18:00 220/100 kr   Marikollen kultursal Musikk Kjøp
  4. Lør 25. apr kl 18:00 220/100 kr   Marikollen kultursal Musikk Kjøp
Vis hele programmet
_
_
_