AVLYST: Thomas & Tvilerne

Thomas & Tvilerne er en akustisk visegruppe etablert rundt tekster skrevet av Thomas Marthon Engevold. Denne våren reiser de rundt og presenterer låter fra den kommende visesamlingen Angelina & Fillefrans | Elviras hemmelighet.

Billetter à kr 150,- selges i Sandbekkstua utstillingshelgene 14.-15., 21.-22. og 28.-29. mars i tiden kl. 12.00 - 16.00.
Restbilletter selges i døra, som åpner kl. 18.30.

ANGELINA & FILLEFRANS - med undertittelen Elviras hemmelighet - er en samling visetablåer som forteller historier om personlighetene som frekventerer det fiktive vanningshullet Heaven pub:
Her finner du Angelina, kassadame og sirene, som bærer på en drøm om å synge som Edith Piaf. På sin faste plass ved det runde bordet sitter "kong Fillefrans" i sin loslitte jakke. Bohemen som en gang skulle bli stor poet, men som nå mer leter etter den sanne kjærligheten, litt varme og en klem. Den tidligere soldaten som kalles Obersten, som helst sover ute på en benk under åpen himmel, og som sleper med seg minner fra en krig i et annet land - som ikke var hans - men som han likevel utkjempet og tapte. Hans gode venn og svirebror, Herr Paulsen - den en gang så vellykkede forretningsmannen som hadde for stort hjerte og for dype lommer.
Også Elvira da, evig dansende, ensom og hemmelighetsfull i natten.

«En håndfull bunnløse sjeler, med sår som ikke vil gro..»

Angelina & Fillefrans er en visesamling hvor vi blant annet har funnet inspirasjon i arven etter de store svenske viselegendene - Bellman, Taube og ikke minst Cornelis Vreeswijk. Særlig «Fredmans epistlar» av Bellman, og Cornelis Vreeswijks «Felicia`s svenske suite» har vært katalysatorer for idèen om et konseptalbum.

Albumet spilles inn i April 2020, med påfølgende utgivelser både digitalt og på vinyl.

Thomas & Tvilerne kvartett:
Thomas Marthon Engevold: vokal, gitar
Arnstein Arnesen: gitar, fløyte, melodika, kor
Magnar Lønnkvist Røri: kontrabass, kor
Øystein Bergsvik: perkusjon, sag, kor
Ingrid Lønnkvist Røri: vokal/ kor

_
_
_