Refusjon av badebilletter

Onsdag 30. september fikk dessverre ikke offentlig bad på Sandbekken åpnet pga. tekniske problemer. Alle forhåndskjøpte billetter vil bli refundert automatisk.

Kommunens tekniker vurderte onsdag kveld at avviket i bassengets klorverdier var så stort at det ikke var forsvarlig å holde badet åpent. Dette skjer innimellom, og vil mest sannsynlig bli rettet opp i løpet av morgendagen. Vi beklager til alle badegjester som fikk seg en bomtur! 

Det er i utgangspunktet ikke nødvendig å ta kontakt med kommunen for å få refundert sine billetter, dette gjøres automatisk gjennom salgssystemet. Det vil ta 2-5 virkedager før pengene er tilbake på den kontoen som ble belastet ved kjøpet. Vær oppmerksom på at tilbakebetalingen kan legge seg tett opptil kjøpsdato - noen ganger også før selve kjøpet. Skulle du oppleve at det tar urimelig lang tid å få igjen pengene (over en uke) ber vi deg ta kontakt med kommunen på e-post kultur alfakrøll ralingen.kommune.no. Oppgi navn og den e-postadressen du brukte til å registrere kjøpet. 

_
_
_