3

KazokuCon trenger frivillige

Har du fått med deg at Rælingen har sitt eget con? Og vet du egentlig hva et con er?

Siden 2017 har KazokuCon gått av stabelen i Marikollen kultursal i mai hvert år. KazokuCon er et heldags-event for alle som er interessert i serier, filmer, bøker, tegneserier, cosplay, anime, manga, spill (både online og analogt) og mye, mye mer. Vårt fantastiske crew er med å skape underholdning på scenen, hjelpe til bak scenen samt bidra med mat og sikkerhet. Vi prøver å alltid ha et variert program slik at det er noe som passer for alle, med alt fra konkurranser og show på scenen til paneler, workshops, andre utfordringer og mysterier.

Vi har hatt et veldig stabilt crew siden starten, men siden arrangementet er blitt større for hver gang har vi behov for flere frivillige som kunne tenke seg å bidra til å la KazokuCon fortsette å vokse. 

Selve navnet KazokuCon kommer fra det japanske ordet ‘’Kazoku’’ som betyr familie. Vi er dermed et familiearrangement. Selv om flesteparten av våre gjester er ungdom og unge voksne, så er det også barn og familier tilstede. I tillegg til programpostene gjennom dagen, som Åpen scene, Kostymekonkurranse, forskjellige quizer og paneler/workshops, har vi også noen programposter som er åpne gjennom hele dagen og tilgjengelig for alle. Dette er alt fra escape room til et rom med artstands, og et eget mysterium gjestene våre kan løse i løpet av dagen ved å lete etter spor og løse forskjellige oppgaver i eget tempo. Dette mysteriet er der for å tilpasse eventet til årets tema: Murder Mystery. I fjor var temaet Myths & Magic, mens vi hadde Adventure som tema i 2018. 

Har du lyst til å hjelpe til som frivillig i crewet vårt, eller er du nysgjerrig på hvem vi er, så er det bare å ta kontakt med oss på Facebook eller på mail: kazokuconcrew@gmail.com

_
_
_