Bli med på låtskriverkurs

Har du lurt på hvordan tekstene og melodiene til artister blir til? Rælingen viseklubb inviterer deg mellom 13 og 26 år til todagers kurs med artist og låtskriver Christine Henriksen 11. og 25. februar kl. 18-21.

I plenum og mindre grupper vil Christine dele sin erfaring, og gi deg verktøy og inspirasjon til å komme i gang eller til å utvikle deg selv videre som låtskriver og tekstforfatter.
Spiller du et instrument, kan du gjerne ta det med hvis det er mulig.

Kurset gjennomføres i samarbeid med Rælingen kulturskole i skolens lokaler på Marikollen ungdomsskole.

Kurset er gratis, og går over to dager: tirsdagene 11. og 25. februar kl. 18.00-21.00. Påmeldingsfrist 1. februar. Begrenset antall plasser, så ikke vent med å melde deg på til Liv Sandstad på epost livhosa@gmail.com eller tlf. 45020570. Få med navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, alder og om du spiller et instrument. Ved stor pågang blir deltakere med tilknytning til Rælingen prioritert. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt.


Christine Henriksen utgjør sammen med Hallvard Høiberg duoen De Ubrukelige. Sammen lager de moderne visemusikk forankret i både det nordnorske og det kontinentale, med bevissthet rundt sjangerens mangfoldige røtter. Historiefortelling, gode poeng og lekne arrangement gjør at deres sanglyrikk legges merke til. De ble i mars 2019 blant 120 søkere kåret til vinneren av Norsk Viseforums Rævspark-stipend, som tar for seg det beste av ny og uoppdaget visemusikk over hele landet. Debutalbumet «Sukker og margarin» kom ut 27. sept. 2019. Humor og alvor i skjønn forening.

_
_
_