Oppstart vanngymnastikk

Fra uke 40 blir det tilbud om vanngymnastikk i offentlig bad på Sandbekken.

Åpen uke hos kulturskolen

I uke 36 åpner kulturskolen sine dører. Kom og prøv ut våre gruppetilbud, gratis og uforpliktende!

Klart for Kulturuka

Nå er Kulturuka 2019 rett rundt hjørnet, og ca. 30 arrangører står klare til å gi innbyggerne i Rælingen en uke fylt med store og små opplevelser.

Bli med på orgeldugnad!

Det gamle orgelet i Øvre Rælingen kirke har lenge vært modent for utskifting, og i 2020 skal det endelig byttes ut med et nytt og flott instrument. Kommunen har sponset innkjøpet med 5 millioner, men fortsatt gjenstår det en del for å få dekket opp kirkens egenandel på 1 million.

iRælingen på Facebook

Før sommerferien kommer FB-sidene "Kultur i Rælingen" og "Aktiv i Rælingen" til å bli slått sammen til én side. Og hva blir navnet på den nye siden? iRælingen, selvfølgelig!

Program for Fjerdingbyfestivalen

Nå er det ikke lenge til det braker løs med Fjerdingbyfestivalen igjen! Nytt i år er at nesten alt foregår med bygdetunet og området rundt som ramme!

Bildekarusell Grease

I disse dager går musikalen Grease for fulle hus i Marikollen kultursal. Her kan du se noen glimt fra det spektakulære showet.

Samlet inn penger til vann

I USA er det ikke uvanlig med store veldedighetsarrangementer der folk betaler en god slump penger for å spise, drikke og kose seg - og der overskuddet går til et godt formål. For mange nordmenn er dette konseptet fortsatt litt fremmed, men nå har det jammen dukket opp i Rælingen!

Velkommen til iRælingen

Denne siden er ment å være et samlingspunkt for all publikumsrettet aktivitet i Rælingen, både kultur, idrett og friluftsliv. Her tenker vi at foreninger og andre arrangører skal vise frem det de driver med, samtidig som innbyggerne får en god og samlet oversikt over det som skjer.

Fjerdingbyfestivalen 2019

Stadig flere får med seg at Rælingen har fått sin egen festival. Den heter Fjerdingbyfestivalen, og går av stabelen i månedsskiftet mai – juni. Her er det en god blanding av arrangementer for både store og små. I år er tidspunktet 31. mai til 2. juni. Programmet er rett rundt hjørnet, hold av datoene allerede nå!

_
_
_