Digital innsamlingsaksjon

For menighetene i Rælingskirken betyr fastetid også FASTEAKSJONSTID! Fasteaksjonen er Kirkens Nødhjelp sin årlige innsamlingsaksjon for å bidra til en mer rettferdig verden. I mange år har det vært fokus på rent vann. Nærmere 800 millioner mennesker i verden lever uten tilgang på rent vann. Aldri før har rent vann vært så viktig som i 2020.

Linn Wie Grammy-nominert

For bare seks år siden sto hun i Marikollen kultursal og tok imot kommunens kulturstipend. Nå er hun nominert til en av de gjeveste prisene i musikkbransjen - sammen med selveste Paul McCartney!

Midlertidig korona-stengt

På grunn av nye regler for smittevern i regionen stenger nå de fleste kultur- og fritidstilbudene i Rælingen ned for en periode.

Billettsalg midlertidig stengt

På grunn av innstramming i smittevernbestemmelsene i Rælingen er salget av billetter til Marikollen kultursal midlertidig stengt fra fredag 30. oktober kl. 14.15.

Refusjon av badebilletter

Onsdag 30. september fikk dessverre ikke offentlig bad på Sandbekken åpnet pga. tekniske problemer. Alle forhåndskjøpte billetter vil bli refundert automatisk.

Åpne bad i høstferien

Offentlig bad holder som vanlig åpent i høstferien. Vi minner imidlertid om at det er endrede åpningstider og kun forhåndssalg av billetter på grunn av korona-restriksjoner.

Høstferien 2020

For barn og unge som skal tilbringe høstferien i Rælingen finnes det en rekke gratis aktiviteter man kan delta på! Merk at på grunn av smittevern er det forhåndspåmelding og begrenset antall plasser på alle aktivitetene.

Kulturuka er i gang

Til tross for korona blir det kulturuke i Rælingen i år også, men i en veldig nedstrippet versjon.

17. mai i Rælingen 2020

Som alle vet, blir det en litt annerledes 17. mai-feiring i år. Vi tror likevel det skal bli en fin feiring, for veldig mange frivillige stiller opp for å skape liv rundt i kommunen. Kulturrådet satser også på streaming av tre arrangementer i løpet av dagen slik at folk kan delta hjemmefra selv om det er stengt for publikum.

Aktivitetsdag avlyses

Til tross for at det nå åpnes for arrangementer med inntil 50 deltakere må dessverre den planlagte aktivitetsdagen ved Myrdammen lørdag 9. mai avlyses.

Fortsatt forbud mot arrangementer

Det er fortsatt forbud mot alle idrett- og kulturarrangementer som ikke kan ivareta kravet om to meters avstand og grupper på maks fem mennesker. Forbudet gjelder foreløpig frem til 15. juni.

LIVE utsettes

På grunn av nasjonale restriksjoner for å begrense spredningen av Korona-viruset ser Action Teater seg nødt til utsette forestillingen LIVE, som var satt opp 27.-29. mars.

All aktivitet innstilles

Fra og med fredag 13. mars stenges alle kommunens utleiebygg, i tråd med FHIs restriksjoner for å begrense spredningen av Korona-viruset.

Hjemme i vinterferien?

Selv om snøen glimrer med sitt fravær i Rælingen finnes det masse å gjøre hvis du skal være her i vinterferien!

Bli med på låtskriverkurs

Har du lurt på hvordan tekstene og melodiene til artister blir til? Rælingen viseklubb inviterer deg mellom 13 og 26 år til todagers kurs med artist og låtskriver Christine Henriksen 11. og 25. februar kl. 18-21.

KazokuCon trenger frivillige

Har du fått med deg at Rælingen har sitt eget con? Og vet du egentlig hva et con er?

Vårprogrammet er her!

I disse dager blir kulturkalenderen for våren 2020 delt ut til alle husstander i Rælingen!

Halloween i bassenget

Torsdag 31. oktober blir det Halloween-bading i familiebadet på Marikollen!

Oppstart vanngymnastikk

Fra uke 40 blir det tilbud om vanngymnastikk i offentlig bad på Sandbekken.

Åpen uke hos kulturskolen

I uke 36 åpner kulturskolen sine dører. Kom og prøv ut våre gruppetilbud, gratis og uforpliktende!

Klart for Kulturuka

Nå er Kulturuka 2019 rett rundt hjørnet, og ca. 30 arrangører står klare til å gi innbyggerne i Rælingen en uke fylt med store og små opplevelser.

Bli med på orgeldugnad!

Det gamle orgelet i Øvre Rælingen kirke har lenge vært modent for utskifting, og i 2020 skal det endelig byttes ut med et nytt og flott instrument. Kommunen har sponset innkjøpet med 5 millioner, men fortsatt gjenstår det en del for å få dekket opp kirkens egenandel på 1 million.

iRælingen på Facebook

Før sommerferien kommer FB-sidene "Kultur i Rælingen" og "Aktiv i Rælingen" til å bli slått sammen til én side. Og hva blir navnet på den nye siden? iRælingen, selvfølgelig!

Program for Fjerdingbyfestivalen

Nå er det ikke lenge til det braker løs med Fjerdingbyfestivalen igjen! Nytt i år er at nesten alt foregår med bygdetunet og området rundt som ramme!

Bildekarusell Grease

I disse dager går musikalen Grease for fulle hus i Marikollen kultursal. Her kan du se noen glimt fra det spektakulære showet.

Samlet inn penger til vann

I USA er det ikke uvanlig med store veldedighetsarrangementer der folk betaler en god slump penger for å spise, drikke og kose seg - og der overskuddet går til et godt formål. For mange nordmenn er dette konseptet fortsatt litt fremmed, men nå har det jammen dukket opp i Rælingen!

Velkommen til iRælingen

Denne siden er ment å være et samlingspunkt for all publikumsrettet aktivitet i Rælingen, både kultur, idrett og friluftsliv. Her tenker vi at foreninger og andre arrangører skal vise frem det de driver med, samtidig som innbyggerne får en god og samlet oversikt over det som skjer.

Fjerdingbyfestivalen 2019

Stadig flere får med seg at Rælingen har fått sin egen festival. Den heter Fjerdingbyfestivalen, og går av stabelen i månedsskiftet mai – juni. Her er det en god blanding av arrangementer for både store og små. I år er tidspunktet 31. mai til 2. juni. Programmet er rett rundt hjørnet, hold av datoene allerede nå!

_
_
_